БІТІСІЛ – ME

Біологічний консервант для кукурудзяного силосу, корнажу та пасти, жому цукрового буряку, картопляної мезги

БІТІСІЛ – МE





Маса упаковки: 200 г

Ціна: 4965 грн

Сертифікація якості
Протокол випробування №021-09/2022
від 27.06.2022 р.

Показання до застосування: «Бітісіл – МE» застосовують для силосування кукурудзи та жому цукрового буряку з метою підвищення якості та терміну зберігання. Біологічний консервант «Бітісіл – МE» є унікальним продуктом і рекомендовано застосування для кукурудзяного силосу, корнажу та пасти, жому цукрового буряку, картопляної мезги.

Бактеріальний комплекс: Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus brevis.

В 1 дозі (1 г) міститься не менше ніж 2,0∙1011 активних молочнокислих бактерій.
Не містить шкідливих домішок. Штами, які входять до складу закваски є природними. Без ГМО.

Дозування: 1 г «БІТІСІЛ-МE» на 1 тонну кукурудзяного силосу, корнажу та пасти, жому цукрового буряку, картопляної мезги, упаковки масою 200 грам вистачає на 200 т кукурудзяного силосу чи жому цукрового буряку.

Показання до застосування:

  • регулювання мікробіологічних процесів та стабілізація необхідного перебігу процесу ферментації рослинної сировини;
  • підвищення рівня молочної та зменшення оцтової кислот в силосі (співвідношення молочної до оцтової кислоти 2,5:1);
  • вміст молочної кислоти не менше 5%, рН готової маси фуражу 3,8-4,4;
  • заготовлений силос має високий рівень обмінної енергії в сухій речовині, збільшенні біологічної цінності корму;
  • збільшення споживання та смакових характеристик корму;
  • захищає масу від гниття, перекисання, пліснявіння за рахунок пригнічення мікрофлори, що викликає зазначені процеси і сприяє отриманню помірно - кислого силосу з гарним запахом і смаком;
    забезпечує високе збереження сухої речовини та сирого протеїну;
  • збагачує силос молочнокислими і пропіоновокислими бактеріями, що сприяє нормалізації травлення, підвищенню молочної продуктивності тварин;
  • попереджає вторинну ферментацію при відкритті сховища;
  • натуральний склад, без ГМО;
  • суха форма випуску для подальшого розведення (зручне транспортування та зберігання).