БІТІСІЛ – R

Біологічний консервант для злакового силосу (сінажу), яблучного жмиху, виноградного жмиху

Бітісіл - R





Маса упаковки: 200 г

Ціна: 7385 грн

Сертифікація якості
ТУ У 10.9-30979343-001:2018
ТОВ «Центр ветеринарна діагностика»
Дата виробництва: 02.04.2024

Показання до застосування: «Бітісіл -R» застосовують для силосування та сінажування рослинної сировини з метою підвищення якості та терміну зберігання силосу. Біологічний консервант «Бітісіл -R» є унікальним продуктом і рекомендовано застосування для злакових культур, виноградного та яблучного жмиху.

Гомоферментативні бактерії: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei ssp. paracasei.

Гетероферментативні бактерії: Lactobacillus brevis, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii, Lactobacillus Buchneri.

В 1 г міститься не менше ніж 1,0∙1011 активних молочнокислих бактерій.

Не містить шкідливих домішок. Штами, які входять до складу закваски є природними. Без ГМО.

Дозування: 1 г «БІТІСІЛ-R» на 1 тонну силосу (сінажу), упаковки масою 200 грам вистачає на 200 т силосу (сінажу), яблучного жмиху, виноградного жмиху

Показання до застосування:

  • вміст молочної кислоти не менше 5-10%, рН готової маси фуражу 3,8-4,4;
  • заготовлений силос (сінаж) має високий рівень обмінної енергії в сухій речовині, збільшенні біологічної цінності корму;
  • збільшення споживання та смакових характеристик корму;
  • захищає масу від гниття, перекисання, пліснявіння за рахунок пригнічення мікрофлори, що викликає зазначені процеси і сприяє отриманню помірно - кислого силосу з гарним запахом і смаком;
  • забезпечує високе збереження сухої речовини та сирого протеїну;
  • збагачує силос молочнокислими і пропіоновокислими бактеріями, що сприяє нормалізації травлення, підвищенню молочної продуктивності тварин;
  • попереджає вторинну ферментацію при відкритті сховища;
  • натуральний склад, без ГМО;
  • суха форма випуску для подальшого розведення (зручне транспортування та зберігання).